Varikosette visszér elleni krém

Megosztom, mivel küszködtem az utóbbi időben. Több mint 15 éven át szenvedtem a visszér különböző formáitól. A probléma 14 éves koromban jelentkezett először. Az orvosok szerint az egészet egy genetikai hajlamnak köszönhettem. Idővel az állapotom egyre inkább romlott, a tünetek pedig a terhességem alatt már különösen láthatóvá váltak. Alaposan tanulmányoztam a kérdést. Némelyek olyan gyógymódokat javasoltak, amelyek nevetségesek voltak.

Még most is emlékszem a „legeredményesebbre” közülük. Valami mézzel kevert kátrány kenőcsös pakolás volt, amit éjszakára kellett feltennem. Az volt ám a kúra! Majdnem egy hónapon át vesződtem vele mindenféle eredmény nélkül! Az otthoni visszérkezelés egyáltalán nem hozott semmiféle eredményt. Rengeteg visszér elleni gyógyszert, krémet, régi békebeli recept alapján készített testápolót… stb. kipróbáltam. Aztán rájöttem, ha továbbra is egyedül próbálkozom, el fogom veszíteni ezt a csatát.

Féltem az orvosi kezeléstől.

Miután már minden számomra hozzáférhető és általam ismert módszert kipróbáltam, elhatároztam, hogy megkérdezem az orvosokat arról, hogyan szabadulhatok meg a visszértől. A válasz azonnali és határozott volt. Műtéti beavatkozás szükséges a leginkább érintett területeken. De akkor mi a helyzet a seprűvénákkal, amelyek éppúgy fájnak? Lézerrel el lehet őket távolítani, de az pénzbe kerül. Átgondoltam a dolgot és felkészültem. A visszeres lábat nem igazán lehet kezelni. Ez volt az orvos verdiktje. Bár ez nehezen elfogadhatónak tűnt számomra, a problémát mégis mindenáron meg kellett oldani.

Egy hozzáértő orvos tanácsa mentett meg az operációktól.

Miután közelebbről is megvizsgálta a problémámat, egy phlebológus azt javasolta, hogy használjak egy Varikosette nevű krémet. Mint később kiderült, erről a visszér elleni krémről rengeteg pozitív visszajelzés érkezett már. Őszintén szólva nem hittem el – hogyan is hihettem volna azok után, hogy annyit erőlködtem hiába. Miután elolvastam a róla elérhető információt, elhatároztam, hogy megrendelem. Végül is úgysem volt már semmi vesztenivalóm. A krémet hamar meg is küldték, én pedig elkezdtem használni.

Váratlanul megérkezett a hőn áhított eredmény.

A visszereknek ez a fajta kezelése meglepett. Már az első használat után megkönnyebbültem, mert esténként nem éreztem a szokásos fájdalmat. Körülbelül egy héttel később a megkönnyebbültség érzése mellett észrevettem a gyógyulás első jeleit. A visszér elleni gyógyír elsősorban a nagyon nagyméretű vénákra van hatással. A méretük jelentősen lecsökkent, aztán egy újabb hét eltelte után besimultak, és sokkal puhább tapintásúak lettek. A folyamat beindult. Először nem is akartam hinni a szememnek.

A visszeres lábak mégiscsak kezelhetőek! Ez hát a válaszom az orvosoknak. 2 hét elteltével a lábaim jobban és egészségesebben néztek ki, mint fiatal koromban valaha. Meg a lábfejemet behálózó seprűvénák is eltűntek. A krémnek csodás hatása van. Milyen kár hogy nem korábban fejlesztették ki! Milyen sok nő kerülhette el volna az operációt. Meg lehet és meg is kell szabadulnod a visszértől, ha lehet már ma ennek az új módszernek a segítségével, ami amúgy nem is kerül túl sokba! Már néhány nap múlva láthatóak lesznek az eredmények. Hihetetlenül boldog és elégedett vagyok azzal, ahogy a lábaim most kinéznek: csodaszépek és fiatalosak.

Nehezen lehet elhinni, hogy nem is olyan régen még állandóan kellemetlen fájdalom gyötörte őket. Öregebbnek tűntek annál, amennyi idős valójában voltam. Végre megkaptam azt, amire tizenéves korom óta mindig is vágytam. Még egy ilyen rossz és hosszú éveken át tartó egészségi állapoton is tudott segíteni ez a műtéti beavatkozás nélküli kezelés. Elengedhetetlenül fontos, hogy az ember ráakadjon arra a gyógymódra, ami neki is használ. Most már tudom hogyan kezelhető a visszeres láb a nőknél, és minden barátnőmnek ajánlani fogom!

9 thoughts on “Varikosette visszér elleni krém

 1. Szõke Réka says:

  Imádom ezt a weboldalt, mindig rengeteg érdekes és hasznos információt találok 🙂 Épp most olvastam erről a varázslatos visszér elleni krémről 🙂 37 éves vagyok, a lábaim gyakran feldagadnak, az ereim átlátszanak a bőrömön. Most, majd a Varikosette-tel igyekszem megszabadulni a betegségtől, illetve megelőzni annak újbóli kialakulását. Nagyon köszönöm a szerkesztőségnek a cikket és Katának is a linket. Nagyon várom, hogy megérkezzen a rendelésem.

 2. Gyarmati Julcsa says:

  Helló! Alig várom, hogy megosszam a tapasztalataimat a Varikosette használatával kapcsolatban. Az egyik barátom ajánlotta nekem a krémet, neki mindössze hat hét alatt sikerült meggyógyítania a visszereit! Ezért is döntöttem úgy, hogy én is adok ennek egy esélyt, és képzeljétek, két hónap alatt sikerült teljesen megszabadulnom az összes visszértágulattól és visszértől, amelyek a nap végére mindig borzasztóan láthatóvá váltak. Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel! Az oldal moderátora jóváhagyta a fényképeim, ezért most megosztom veletek is, hogy mindenki láthassa, a Varikosette elképesztően hatékony módszer a visszerek kezelésére!

 3. Havassy Etel says:

  Üdv, 26 éves vagyok, és a nálam a betegségnek még semmi nyoma egyáltalán, de az egyik barátom ezzel szabadult meg a saját, már súlyosnak számító problémájától. Csak nézzétek meg az eredményt! Én is megvettem a krémet – megelőzés céljából akarom majd használni
  varikosette

 4. Juhász Hajna says:

  Úgy látom, ez a krém szinte csodát tesz! Megyek, megrendelem az anyukámnak és magamnak is, mindkettőnknek visszeresek a lábaink, csak eltérő előrehaladottságban 🙁

 5. Illés Zsanett says:

  Hali! Szerintem, ez a kezelés egész kellemesnek tűnik, és ami még fontosabb, teljesen egészséges! Nagyon utálom a tablettákat és a különböző masszázsokat, de tudom, hogy oda kell figyelnem a lábaim épségére, ezért is fogom a lehető leghamarabb elkezdeni a kezelést! Mellesleg, a barátaim is ajánlották a terméket :)) Köszönöm ezt a remek cikket!
  varikosette

 6. Tolnay Luca says:

  Illés, szerintem is rendeld meg. Én, nemrég gyógyítottam meg a visszereim a Varikosette-tel, így végre megszabadultam a duzzadt lábaimtól, és az ereim is kisebbek lettek, pont, ahogy szerettem volna 🙂 Mindenkinek ajánlom a terméket!

 7. Takács Júlia says:

  A Varikosette krém egyértelműen jobb, mint a tabletták vagy a műtétek, hiszen azokból rengeteget kipróbáltam már, de mindegyikkel csak időt és erőfeszítést pazaroltam el! A krém világosan jobb megoldás 🙂 Köszi a linket, gyorsan meg is rendeltem a terméket!

 8. Polach Zsofika says:

  Helló, én is nemrég rendeltem meg a Varikosette krémet. Esténként szoktam bekenni a lábaimat vele, mert most már tényleg meg akarok szabadulni a nehézségérzettől és az állandó izomgörcsöktől 🙂 Remélem, sikerülni fog :)) Később, küldök majd képeket 🙂

 9. Gyôrfi Adrienn says:

  Na, ez már valami! Szuper! Én még sosem hallottam róla, de most már biztosan meg fogom rendelni a Varikosette-et magamnak és a barátomnak :). Köszönöm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *