Varikosette – krema za proširene vene

Podeliću s vama nešto što me dugo vremena mučilo. Više od 15 godina sam imala problem sa proširenim venama. Problem se pojavio kada sam imala 14 godina. Kako su mi lekari rekli, proširene vene su se pojavile zbog genetskih predispozicija. Stanje se vremenom pogoršavalo a posebno teško je bilo u trudnoći. Detaljno sam proučila problem proširenih vena. Neki od lekova koje su mi drugi preporučili su bili smešni.

Dobro se sećam onog “najefikasnijeg”. Bila je to folija sa smesom od masti katrana i meda koju je trebalo držati na nogama tokom noći. Skoro mesec dana mučenja i na kraju ništa! Lečenje proširenih vena kod kuće nije davalo nikakve rezultate. Probala sam mnoge lekove za proširene vene – kreme, neke stare losione itd. Shvatila sam da ću da izgubim ovu bitku.

Strah od medicinskog lečenja

Nakon što sam probala sve meni dostupne i poznate načine lečenja, odlučila sam da pitam lekare kako se otarasiti proširenih vena. Odgovor je bio direktan i jasan. Operacija delova tela koji su najugroženiji. A šta je sa manjim venama koje također bole? One se mogu ukloniti laserom, međutim, to mnogo košte. Dugo sam razmišljala i bila sam spremna da idem na operaciju. Proširene vene na nogama se ne mogu izlečiti na drugačiji način. To je bar lekar tvrdio. Iako mi je bilo teško da prihvatim, morala sam da rešim ovaj problem po svaku cenu.

Preporuka glavnog lekara me spasila operacije

Gledajući sve nevolje kroz koje sam prolazila, flebolog mi je savetovao da koristim kremu koja se zove Varikosette. Ispostavilo se da ova krema za proširene vene ima mnogo pozitivnih komentara. Iskreno, nisam verovala, ali odlučila sam da naručim. Na kraju krajeva, nisam imala šta da izgubim. Krema mi je brzo stigla i počela sam da je koristim.

Neočekivani a dugo čekani rezultati

Lečenje proširenih vena ovom kremom me iznenadilo. Osetila sam olakšanje već posle prvog nanošenja, uveče nisam osećala bolove kao pre. Nakon otprilike nedelju dana, osim olakšanja, primetila sam i prve znakove izlečenja. Krema je uticala na velike vene. Počele su da se smanjuju a nakon druge nedelje su bile mekše na dodir.

Proces je počeo. Prvo nisam verovala svojim vlastitim očima. Ipak je moguće izlečiti proširene vene na drugi način! To sam rekla i lekaru. Nakon 2 nedelje, moje noge su izgledale mnogo bolje, čak lepše nego kad sam bila mlada. Čak su i male vene nestale. Krema je imala čudotvoran efekat. Šteta je što nije postojala i mnogo ranije. Koliko žena bi izbeglo operaciju…Trebate i morate se otarasiti proširenih vena već danas uz pomoć ove kreme koja ne košta mnogo. Rezultati su vidljivi već nakon par dana. Presrećna sam i prezadovoljna novim izgledom svojih nogu – prelepe su.

Teško je poverovati da su me do nedavno noge bolele i da sam stalno osećala nelagodnost. Izgledale su starije nego što stvarno jesu. Dobila sam ono o čemu sam sanjala još od tinejdžerskih godina. Čak i teški i zastareli slučajevi proširenih vena se mogu izlečiti uz pomoć ove kreme. Najvažnije je da pronađete lek koji vama najbolje odgovara. Konačno znam kako izlečiti proširene vene kod žena i preporučiću ovu kremu svim svojim drugaricama!

9 thoughts on “Varikosette – krema za proširene vene

 1. Svjetlana Stanić says:

  Volim da pregledam ovaj sajt, ima mnogo korisnih i zanimljivih informacija Upravo sam pročitala sve o ovoj čarobnoj kremi za proširene vene Imam 37 godina, noge su mi malo otekle a vene isturene. Koristiću Varikosette da izlečim ovo stanje i da sprečim razvoj proširenih vena. Hvala uredničkom timu što su objavili ovaj članak! Katarina, hvala na linku. Jedva čekam da dobijem svoj paket.

 2. Laura Knežević says:

  Zdravo! Jedva čekam da podelim s vama svoje iskustvo koje sam imala sa kremom Varikosette. Drugarica mi je preporučila ovu kremu, ona je izlečila proširene vene za samo šest nedelja! Odlučila sam da je probam i da i ja izlečim proširene vene, tako da sam naručila ovu kremu! Nakon samo 2 meseca, potpuno sam se rešila proširenih vena, bolova u nogama i onih venskih grudvica koje su se pojavljivale svaku noć. Prezadovoljna sam rezultatima! Moderator sajta je odobrio objavu mojih fotografija, želim da ih podelim s vama da dokažem da je korišćenje Varikosette kreme veoma efikasan način lečenja proširenih vena!

 3. Sofija Katić says:

  Zdravo! Imam 26 godina i bolest se nije manifestovala ni na koji loš način do sada, ali Varikosette je pomogla jednoj mojoj drugarici da se reši prilično ozbiljnih problema. Samo pogledajte rezultate. I ja sam kupila kremu. Koristiću je zbog prevencije.
  varikosette

 4. Smiljana Stojanović says:

  Izgleda kao da čini čuda! Naručiću svojoj mami i sebi. Imamo proširene vene u različitim fazama

 5. Ana Rukavina says:

  Zdravo! Mislim da je ovakvo lečenje zdravo i ugodno. Mrzim masaže i pilule. Dobro znam da trebam da se brinem za svoje noge, prema tome, vreme je da odmah započnem lečenje! Moje drugarice su, također, naručile Varikosette kremu zahvaljujući ovom odličnom članku!
  varikosette

 6. Blagica Pavić says:

  Jasno je da je Varikosette krema bolja od bilo kojih pilula ili operacije! Probala sam svašta i samo sam potrošila svoje dragoceno vreme i trud. Ova krema je mnogo bolje rešenje Hvala na linku, upravo sam poručila.

 7. Ljerka Novak says:

  Zdravo! Nedavno sam poručila i dobila Varikosette kremu. Nanosim je uveče. Zaista želim da se rešim težine u nogama i grčeva u mišićima Nadam se da ću uspeti Okačiću fotke posle

 8. Valentina Šimunović says:

  Opaa! Kul! Nisam nikad čula za ovo ali definitivno ću da naručim Varikosette sebi i drugarici Hvala!

 9. Silvana Vidović says:

  Ana, preporučujem ti da je naručiš. Nedavno sam izlečila proširene vene uz pomoć Varikosette kreme. Otok na nogama je konačno nestao, mogu da nosim štikle, moje vene su manje, baš kako sam i želela Preporučujem je svima!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *