Κρέμα για τους κιρσούς Varikosette

Θα μοιραστώ την ιστορία μου, για μια δυσάρεστη εμπειρία. Για περισσότερα από 15 χρόνια, υπέφερα από κιρσούς σε διάφορες μορφές. Το πρόβλημα εμφανίστηκε όταν ήμουν μόλις 14 ετών. Σύμφωνα με τους γιατρούς, οφειλόταν σε γενετική προδιάθεση. Η κατάσταση επιδεινώθηκε με το χρόνο και το πρόβλημα έγινε έντονα ορατό, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Έκανα αρκετή έρευνα για το θέμα. Μερικές από τις προτεινόμενες θεραπείες ήταν πραγματικά εξωφρενικές.

Θυμάμαι μια από τις «αποτελεσματικότερες» πολύ καλά. Ήταν ένας επίδεσμος με ένα μείγμα από κάποια αλοιφή πίσσας με μέλι, που έπρεπε να φοριέται κατά τη διάρκεια της νύχτας. Για ένα μήνα, το βασανιστήριο δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα! Η θεραπεία των κιρσών στο σπίτι δεν είχε κανένα αποτέλεσμα. Δοκίμασα πολλά φάρμακα για τους κιρσούς – κρέμες, παλιές συνταγές για λοσιόν και τα λοιπά. Συνειδητοποίησα, ότι μόνη μου σίγουρα θα έχανα τη μάχη.

Φοβόμουν πλέον τις ιατρικές θεραπείες.

Έχοντας δοκιμάσει όλους τους γνωστούς τρόπους, αποφάσισα να ρωτήσω τους γιατρούς πώς θα απαλλαγώ από τους κιρσούς. Η απάντηση ήταν άμεση και οριστική. Επέμβαση στις παθούσες περιοχές. Αλλά τι θα γινόταν με τις αραχνοειδείς φλέβες που επίσης προκαλούσαν πόνο; Αυτές μπορούν να αφαιρεθούν με λέιζερ, αλλά η μέθοδος αυτή είναι πανάκριβη. Σκεφτόμουν, ότι το θέμα για μένα τελείωσε. Δεν μπορεί να υπάρξει άλλη θεραπεία ενάντια των κιρσών στα πόδια. Αυτό μου είπε και ο γιατρός. Παρόλο που μου ήταν δύσκολο να το αποδεχτώ, το πρόβλημα έπρεπε να λυθεί με οποιοδήποτε τρόπο.

Η σύσταση ενός ικανού γιατρού με έσωσε από τα χειρουργεία

Βλέποντας όλα τα προβλήματα που περνούσα, ένας αγγειοχειρουργός μου πρότεινε να χρησιμοποιήσω μια κρέμα, που ονομάζεται Varikosette. Όπως φάνηκε, αυτή η κρέμα για τους κιρσούς είχε πολλά θετικά σχόλια. Ειλικρινά, δεν τα πίστευα, και πώς θα μπορούσα άλλωστε μετά από τόση προσπάθεια χωρίς αποτέλεσμα. Έχοντας μελετήσει όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες, αποφάσισα να την παραγγείλω. Στην τελική, δεν είχα τίποτα να χάσω. Παρέλαβα γρήγορα την κρέμα και άρχισα να τη χρησιμοποιώ.

Απρόσμενο και χρόνια επιθυμητό αποτέλεσμα

Η θεραπεία των κιρσών με άφησε έκπληκτη. Ένιωσα ανακούφιση ήδη μετά την πρώτη εφαρμογή, το απόγευμα δεν ένιωθα πια πόνο, όπως γινόταν συνήθως. Περίπου μια εβδομάδα αργότερα, μαζί με την ανακούφιση, παρατήρησα τα πρώτα σημάδια της θεραπείας. Η κρέμα για τους κιρσούς βελτίωσε τις πολύ μεγάλες φλέβες. Το μέγεθός τους μειώθηκε σημαντικά και μετά από μία ακόμα εβδομάδα ξεθώριασαν πολύ και τα πόδια μου ήταν πολύ απαλότερα. Η διαδικασία θεραπείας είχε ξεκινήσεις.

Στην αρχή δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου. Επιτέλους! Οι κιρσοί στα πόδια μπορούσαν τελικά να θεραπευτούν. Ακόμα και οι αραχνοειδείς φλέβες, που υπήρχαν στα πόδια μου, εξαφανίστηκαν. Η κρέμα είχε θαυματουργό αποτέλεσμα. Είναι κρίμα, που δεν είχε ανακαλυφθεί νωρίτερα. Πόσες πολλές γυναίκες θα μπορούσαν να γλιτώσουν το χειρουργείο. Μπορείτε και πρέπει να απαλλαγείτε από τους κιρσούς σήμερα κιόλας με αυτή τη νέα μέθοδο, που είναι και οικονομική. Τα αποτελέσματα θα είναι ορατά μέσα σε λίγες ημέρες. Είμαι απίστευτα χαρούμενη από την εμφάνιση των ποδιών μου – όμορφα και νεανικά.

Είναι δύσκολο να πιστέψω πώς μέχρι πρόσφατα τα πόδια μου προκαλούσαν δυσφορία και κούραση. Φαινόμουν μεγαλύτερη από την ηλικία μου. Επιτέλους, κατάφερα αυτό που ονειρευόμουν από τα εφηβικά μου χρόνια. Ακόμα και μια κακή, χρόνια κατάσταση μπορεί να βοηθηθεί από αυτή την μη-επεμβατική θεραπεία. Είναι απαραίτητο να βρείτε τη θεραπεία, που σας ταιριάζει. Πλέον, εγώ γνωρίζω πώς οι γυναίκες μπορούν να θεραπεύσουν τους κιρσούς και θα το προτείνω σε όλες μου τις φίλες!

10 thoughts on “Κρέμα για τους κιρσούς Varikosette

 1. Vaso Constantinou says:

  Λατρεύω να περιηγούμαι σε αυτή την ιστοσελίδα, υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες:-) Απλά διαβάστε για αυτή τη μαγική κρέμα για τις ευρυαγγείες 🙂 Είμαι 37 και τα πόδια μου είναι κάπως πρησμένα, με τις φλέβες μου να εξέχουν. Θα χρησιμοποιήσω την Varikosette προκειμένου να αντιμετωπίσω την κατάσταση αυτή και για να αποτρέψω την περεταίρω επέκταση του προβλήματος με τους κιρσούς. Συντακτική ομάδα – σας ευχαριστώ που δημοσιεύσατε το συγκεκριμένο άρθρο και ευχαριστώ για τον σύνδεσμο. Πραγματικά ανυπομονώ να λάβω την παραγγελία μου.

 2. Lizandra Deli says:

  Γεια! Ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου από τη χρήση της Varikosette. Μια φίλη μου πρότεινε την κρέμα που κατάφερε να θεραπεύσει τους κιρσούς της σε μόλις έξι εβδομάδες! Αποφάσισα να δοκιμάσω και να αντιμετωπίσω και το δικό μου πρόβλημα με τους κιρσούς, γι’ αυτό παράγγειλα την κρέμα! Μετά από μόλις 2 μήνες απαλλάχθηκα εντελώς από τις ευρυαγγείες, τους πόνους στα πόδια και αυτά τα απαίσια φλεβικά εξογκώματα που προεξείχαν κάθε απόγευμα. Είμαι χαρούμενη με το αποτέλεσμα! Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας ενέκρινε τις φωτογραφίες μου, τις οποίες ήθελα να σας δείξω προκειμένου να αποδείξω ότι η Varikosette αποτελεί μια πολύ αποτελεσματική μέθοδο θεραπείας των κιρσών!

 3. Helen Vassallou says:

  Γεια! Είμαι 26 ετών και η πάθηση δεν με έχει επηρεάσει με κάποια ουσιαστική έξαρση ευτυχώς ακόμη, αλλά η Varikosette βοήθησε μία από τις φίλες μου να ξεπεράσει μια αρκετά σημαντική περίπτωση. Απλά ρίξτε μια ματιά στα αποτελέσματα. Αγόρασα κι εγώ την κρέμα, θα την χρησιμοποιήσω προληπτικά
  varikosette

 4. Sandrine Gabri says:

  Φαίνεται ότι κάνει θαύματα! Θα την παραγγείλω για τη μητέρα μου κι εμένα την ίδια. Η καθεμία μας βρίσκεται σε διαφορετικό στάδιο της πάθησης (

 5. Acacia Nassou says:

  Γεια και από εμένα! Βρήκα την θεραπεία υγιεινή και απολαυστική. Σιχαίνομαι τόσο το μασάζ όσο και τα χάπια. Γνωρίζω ότι θα πρέπει να φροντίζω τα πόδια μου γι’ αυτό ήρθε η ώρα να ξεκινήσω τη
  varikosette

 6. Alexis Melli says:

  θεραπεία άμεσα! Μια φίλη μου παράγγειλε επίσης την κρέμα Varikosette )) ευχαριστώ για το τρομερό αυτό άρθρο!

 7. Cynthia Mundi says:

  Πραγματικά προτείνω σε όλες να αγοράσετε την κρέμα. Πρόσφατα αντιμετώπισα τους κιρσούς μου με τη Varikosette. Το πρήξιμο στα πόδια επιτέλους εξαφανίστηκε, μπορώ να φοράω ψηλά τακούνια, οι φλέβες μου είναι πολύ μικρότερες σε μέγεθος, όπως πραγματικά ήθελα ) Πραγματικά την προτείνω σε όλους!

 8. Philana Petride says:

  Είναι ξεκάθαρο ότι η κρέμα Varikosette είναι καλύτερη από οποιοδήποτε χάπι και χειρουργείο! Δοκίμασα τόσες πολλές μεθόδους και προϊόντα και το μόνο που κατάφερα ήταν να χάσω τον χρόνο μου. Η κρέμα αυτή αποτελεί μια πολύ καλύτερη επιλογή) ευχαριστούμε για τον σύνδεσμο, μόλις έκανα την παραγγελία μου

 9. Nerantzia Liakou says:

  Γεια! Παράγγειλα πρόσφατα την κρέμα Varikosette. Την χρησιμοποιώ το απόγευμα. Θέλω πραγματικά να απαλλαγώ από το βάρος που νοιώθω στα πόδια και τις μυϊκές κράμπες) Ελπίζω να μπορέσω) Θα ανεβάσω αργότερα κάποια φωτογραφία

 10. Circe Sideri says:

  Εντυπωσιακό! Τέλειο! Ποτέ δεν το είχα ξανακούσει, αλλά σίγουρα θα παραγγείλω την Varikosette για μένα και μια φίλη μου). Ευχαριστώ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *